Saturday, February 15, 2014

AHAD..

tak siap2 lagi keje subi ni...nak buat plushie ker...keychain ker...frame ker...last2 dok terperuk kat dlm bilik tak siap2 gak..bulan 12 2013 aritu subi telah merealisasikan keinginan kawan subi dari balik pulau...tapi bila dia order subi tak siap2 gak...heheeh sori kak...baru siap memotong...

  yang ni kawan subi dari sarawak order keychain gigi...subi pelbagaikan..bila dah post n dia dapat...nak order lagi...katanya nak macam2 pattern yang cecomel...pulak...subi dh penin dah...kalo dia tentukan senang keje subi...nak nak kene search pattern cecomel...huhuhu..


  setelah sekian lama si umairah order cupcake dari ummi...jumaat lepas baru ummi buat...sian dia...ok latu kan kakak...cupcake ni mmg gebus.. nak bagi resepi TEKAN SINI


ABIS SUDAH UTK PAGI INI...

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete