Thursday, January 16, 2014

BERSAWANG SAWANGAN...

Assalamualaikum semua..apa kabar semua?? Diharap semua yang membaca blog ini sihat2 hendaknya..lama sungguh subi tak bersiaran di blog ni...apa nak jadi dengan subi ni...semenjak my third baby deliver (NUR IMAN SUMAYYAH)..la ni subi banyak dengan laman muka buku (jemput jemput la jenguk yer.. :)) semenjak berpindah ni banyak gak tempahan yg tak disangka ni...Alhamdulillah....tempahan craft, tempahan coklat,ada yg nak tempah buat kek tapi subi tolak...bukan sebab tolak rezeki tp subi takut akan menghampakan customer takut xjd...lagii2 dengan sumayyah yg xmau nak berenggang...because of dia bf lg...erm belum terlambat lagi agaknya kalo subi nak tanya pasal azam korang kan?? untuk 2014 ni subi nak cuba..eh must!! do it...sbb subi rasa kita ni makin hampir dah sangat...setiap kali solat subi mohon dgn Allah agar dipermudahkan segala urusan di dunia serta di akhirat...berilah hidayahNya kepada diri yg hina ini...matikanlah diri ni dgn keadaan husnul khatimah...mengharap sangat...ada satu artikel atau cerita di fb...bercerita mengenai seorng 'orang baru' memeluk agama islam hampir 5 tahun...telah mengislamkan 20 org non muslim....masyaAllah...subi yg telah Allah kurniakan islam dari lahir rasanya xpernah mengislamkan orang...Allahhhh gamaknya masih jahil lagi subi ttg agama islam....masih perlu mencari dan mencari...skrang sebelum pi kerja kalo subi berkesempatan subi suka dengar ceramah...ceramah ustaz don banyak fact...ceramah ustaz abd khairi menginsafkan....ceramah ustaz kazim, ustaz azhar, ustaz haslin...menyeronokkan...jom la kawan2 ...semua ustaz2 ni mengajak kita mencari ilmu dunia malahan ilmu bekalan kita disana...ingatlah kawan2...dunia ni sementara sahaj...akhirat itu abadi...korang boleh bayangkan tak...abadi....bukan abby abadi...heheh...korang tengok ceramah dr zakir...dia berhujjah dengan non muslim...semua dapat ditangkas!!! ingatlah kawan2...glue gun yang selalu kita terkena masa buat kraf nipun dah sakit...kadang2 mengelembung tangan kita...inikan pula api..sedangkan api mancis pun kita pedih..inikan api neraka....Allah buka kanlah pintu hidayahMu untuk aku dan orang disekelilingku....bantulah kami ya Allah...

selasa yg lalu adalah hari kelahiran junjungan besar kita nabi MUHAMMAD SAW...JOM KITA BERSELAWAT KEPADA JUNJUNGAN BESAR KEKASIH ALLAH NABI MUHAMMAD SAW..
SEMOGA KITA MENDAPAT SYAFAAT BAGINDA KELAK...AMINN

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete