Friday, June 7, 2013

MUSHROOOMMMMMM

ASSALAMUALAIKUM WAHAI KAWAN2KU....

Erm hari ni perut subi nak masuk usia 36 minggu....sekejap jer rasanyer....
baby mostly active sangat...tapi subi selalu xtanda pergerakan baby dlm buku pink....huhuhu doktor smpai claim pasaipa xtulis dlm buku??penting tu....mmg la penting tp doktor tu mmg aku xsuka..menjengkelkan....walaupun dia cantik tp dia xsuka senyum...tak peramah!!!! meluat tau,, yg subi lak masuk jer bilik dia aku jd patung..soh duduk kita duduk....soh baring ateh katil kita baring....tapi bila dia selak ada page utk tick pergerakan baby ...dia kuar sat...nak bgtau sn dia la tg kita ada buat salah....aku bukan nak bangga....2 anak sebelom ni pon mn ada nak tick2...umairah jer subi tick benda alah tu..tu pun dlm wad...
ermmm hopefully sangat kali ni bersalin dengan tenang dan aman..Ya Allah tolong hambaMu ini agar Kau permudahkan jalan untukku...
eh jauh sasor dr tajuk ateh...erm mushroom ni dh lama subi buat...atas permintaan seorang cikgu tadika..subi buat sbb dia dh bayo separuh rege...so subi buat la ni...masaalahnyer...sampai la ni dia xmesg subi ...kalo dia ada terbaca blog subi ni..call la subi balik sbb no cikgu subi terdelete...mesg cikgu subi terdelete....huhhuh maafkan subi...tapi kalo ni bukan rezeki subi,,,subi redha... :) ni la keychain2 mushroommm, cikgu tu order 10 jer...sj subi buat lebih...hehehhe



hopefully cikgu baca blog saya ni...hehehe

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete