Sunday, June 2, 2013

TENTANG GIGI

Salam sumer...alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan oleh Allah untuk membuat ibadah kepadanya...hari terahir kita dibumi ni, kita pun xtau...baik manusia yg beragama islam, kristian, hindu, buddha atau sesiapa sj...semoga hidup kita ni diredhai oleh Allah hendaknya..subi xreti nak celoteh pepanjang nnt typing error belambak2 pulak...

 ha cute tak yg ateh ni...subi ni lebih byk saja2 dr order sebenarnya (ha ko...jujurlah padaku...heheh) ekceli ni free gift untuk student subi yg dh mengoder 5 bj CUTE TEETH BROOCH...eh sepatutnya brooch yg dia order tu la subi upload dulu yer tak??? ahhhh cincai loh..hahahah sat subi upload brooch tu ek..

taaaraaa...ni ler brooch cute tu..gwiyomi ko....hahahah nak tgk cute brooch yg asal2 subi buat main2 tu tak...

 taaaraaaa... ni ler broochnyer...dia kata bila tgk brooch ni truuuusss terpikat n order...heehhe memurah jer...rm2.50 satu...anybodi nak ngoder??? pm kat fb ek..

yg ni pun sesaja gak subi buat...ermmmm nak namakan apa erk??? SPIRITUAL HANGING?? bleh ker camtu? marah pulak cikgu2 bi nnt..hehheh ni gantung kat meja study bg student2 dental..eh i buat KHAS untk depa tau...k student...uols nak ngoder bgtau cikgu liyana k...rm10 jer..nak bg tulisan kecik skit pon boleh...beso skit pon boleh...tp kalo beso limited alphabet ler yer..

  kalo kat bwh ni uols mesti tau kan.....TEETH KEYCHAIN pelbagai warna yg direquest oleh sahabat subi dari sarawak..tapi nak yg pastel2 or soft2 kaler jer...jenuh gak la nak menggago kaler2 ni...nasib baik subi beli polyfelt ngan kat intan sumer ader..xyah nak penin kepala..memacam memek muka subi tibai..heehe jgn marah yer sham...yg ni rege dia rm4 ok..

  yg ni pulak dia order TEETH PILLOW jenuh gak la subi nak jaettt..tapi ku usahakan jua demi customer/ sahabat..huhuhuhu sham order 2 biji saiz separuh bantal tido..rege??? rm45..i jaett tangan k xgn mesin sikit pong...so kene amik kira sakit pungkoq sakit pinggang sakit kaki... (( :) alasan jer ek???)) tapi yg gugurl tu subi xpueh hati...nak ganti ngan reben lain...cam kecik jer kan??? xper blom pos lagi..boleh oter balik...

 haaaa ni pulak TEETH BOOKMARK satu rm3 sbb saiz beso n subi balut lagi bagi baju kat dia..ehhehhe nak tambah kata2? boleh tiada charge tp bergantung pd kata2 gak ek...toksah la pepanjang...jenuh nak menulisnyer kalo uols order banyak...ehehhe 


 OK, LAS BUT NOT LEAST...
salam ukhwah dari subi utk uolsss...
sapa2 nak ngoder bleh pm subi or sms ke 0172050562..

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete