Sunday, May 19, 2013

5s n menjahit...

Salam sumer...
hujung-hujunh minggu ni korang buat per yer...subi nak buat memcm tapi perut makin membesar so nak duduk lama2 pun dok asyik kebas jer...huuuh demimu wahai anak ummi gagahkan jua....hari sabtu walid bawak pi makan sbb subi dok sibuk buat 5s stor kat umah ni...mana taknyer sebahagian kecil tempat subi buat craft ni....kalo xdikemas nnt kene sound...ehhehhe hari ahad ni pulak dan la buat 4 biji keychain mushroooom..huhuh lagi 6 ketui..tu pun stop kejap sbb baby dok golek2..soh masak....so subi dan masak spagethi goreng...apa yg ada dlm peti ais jer...janji perut berisi..seminggu ni penang dok hangat jer....pergh...dok dlm stor ni xde kipas....dh rasa mcm dlm sauna pulak....nak upload gambo mushroom tk siap lagi...ermmmm nak kongsi resepi la...ahahah ngade2 la subi ni!!!

SPAGETHI GORENG SIMPLE PUNYA!!

1/2 bungkus spagethi (rebus dulu k...air dh menggelegak boh la garam + minyak skit..)
1 bj bwg putih } cincang halus
2 bj bwg merah } cincang halus
5 sb cili boh
segenggam udang
cendawan
sos mee n kicap manis jalen
2 bj telur


1) tumis bawang putih n merah n cili boh hingga naik bau...
2) masukkan udang....biarkan sehingga udang keluarkan airnya..
3) masukkan cendawan gaul sekata jgn sampai layu...masukkan spagetthi..
4) masukkan sos mee n kicap..xah letak garam sbb sos mee dah mmg masin...
5) gaul sebati...last skali masukkan telur....kacau lagi jgn sampai hancur plak spagetth tu...

subi goreng nugget...so mkn ngan nugget..hehheeh umpan anak2..ok dh sakit belakang nak baring sat.. ^-^

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete